Forum-Gallery-Shop-Sponsors

« Advertise on Freel2.com

Home > Technical > Can't get sport mode
Post Reply  Down to end
Page 2 of 2 <12
Print this entire topic · 
andyk159



Member Since: 19 Nov 2014
Location: Skegby
Posts: 319

United Kingdom 2010 Freelander 2 TD4 HSE Auto Stornoway Grey

From the FL2 repair manual here:

https://www.freel2.com/forum/topic10621.html?highlight=manual Andy
Freelander2 HSE (59 Plate, MY10 spec)

Post #406810 19th Apr 2021 9:16 pm
View user's profile Send private message View poster's gallery Reply with quote
cristian.truta1



Member Since: 05 Aug 2020
Location: Targu Mures
Posts: 39

Romania 2009 Freelander 2 TD4 XS Auto Stornoway Grey

Did you fix the issue? Mine is doing the same.

Post #411049 4th Aug 2021 5:01 pm
View user's profile Send private message View poster's gallery Reply with quote
ShropshireLad



Member Since: 17 Apr 2021
Location: Shropshire
Posts: 17

England 2008 Freelander 2 TD4 HSE Auto Baltic Blue

No, think it may be the magnet on the bottom of the gear lever, not got round to stripping it yet?

Post #411442 17th Aug 2021 12:09 pm
View user's profile Send private message View poster's gallery Reply with quote
ShropshireLad



Member Since: 17 Apr 2021
Location: Shropshire
Posts: 17

England 2008 Freelander 2 TD4 HSE Auto Baltic Blue

cristian.truta1 wrote:
Did you fix the issue? Mine is doing the same.

No, Is yours doing exactly the same?

Post #411443 17th Aug 2021 12:10 pm
View user's profile Send private message View poster's gallery Reply with quote
cristian.truta1



Member Since: 05 Aug 2020
Location: Targu Mures
Posts: 39

Romania 2009 Freelander 2 TD4 XS Auto Stornoway Grey

Exactly the same.It shifts very smooth in drive but i can't get the sport mode.When i pull the lever to left,nothing happens,it just drives normally like in "drive mode",it does not engage sport mode.

Post #411499 18th Aug 2021 10:50 am
View user's profile Send private message View poster's gallery Reply with quote
ShropshireLad



Member Since: 17 Apr 2021
Location: Shropshire
Posts: 17

England 2008 Freelander 2 TD4 HSE Auto Baltic Blue

cristian.truta1 wrote:
Did you fix the issue? Mine is doing the same.

Did yours work ok in the past and just gone like it ??

Post #411515 18th Aug 2021 5:41 pm
View user's profile Send private message View poster's gallery Reply with quote
cristian.truta1



Member Since: 05 Aug 2020
Location: Targu Mures
Posts: 39

Romania 2009 Freelander 2 TD4 XS Auto Stornoway Grey

Yes.Mine worked fine in the past.it just went off when driving home.

Post #413392 13th Oct 2021 5:06 pm
View user's profile Send private message View poster's gallery Post Reply
Post Reply  Back to top
Page 2 of 2 <12
All times are GMT

Jump to  
Previous Topic | Next Topic >
Posting Rules
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Site Copyright © 2006-2021 Futuranet Ltd & Martin Lewis


Switch to Mobile site